Nu we in een Lock down zitten en deze al bijna 6 maanden duurt, begint het onderhand toch echt wel te vervelen. In September 2020 heb ik ontslag genomen en ben begonnen met ander werk. Door de Lock down heb ik niemand van me oude collega’s nog gezien en sterker nog, we zouden een afscheidsborrel houden en daar is nog altijd niets van terecht gekomen 🙁 Het enige wat je kan doen is naar je werk gaan en in de weekenden kun je bijna niets doen. Hopen dat je niet besmet geraakt en je zoveel mogelijk aan de regels te houden. Hopelijk dat het snel voorbij is en we weer gewoon normaal kunnen leven.

Persoonlijk vindt ik het ergste het missen van sommige mensen waarmee ik o.a. jaren gewerkt heb. Door te denken, we gaan toch een keer afspreken en ineens is daar de Lock down ! Door elkaar eens te whatsappen hoor je dan wel hoe het gaat maar whatsappen is dan toch onpersoonlijk.

 

Nog geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leden
  • Profielfoto van Rene
    Actief 4 maanden, 2 weken geleden
  • Profielfoto van Jano
    Actief 7 maanden, 3 weken geleden
  • Profielfoto van Rienus
    Actief 1 jaar, 7 maanden geleden